Protectia datelor

Protejarea intimitatii dumneavoastra in timpul navigarii pe site-ul nostru este deosebit de importanta pentru noi. De aceea, va rugam sa parcurgeti cu atentie informatiile de mai jos cu privire la colectarea datelor cu caracter personal.

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Daca doriti sa va stergeti datele personale introduse in formularul de eliberare al Sipper Club Card, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de pe pagina de Contact a site-ului Gloria Jean’s Coffees Romania. Va rugam sa ne specificati in mesaj, Nume si Prenumele dvs. pentru a va putea identifica in baza de date, precum si numarul de telefon.
  • Datele cu caracter personal vor fi stocate în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice doar atunci cand dumneavoastră ni le comunicati in mod expres și ne acordați dreptul de a le prelucra (in completarea formularului de obtinere a cardului de fidelitate Gloria Jean’s Coffees, pentru marketing si publicitate).
  • Deoarece acordul in vederea utilizarii datelor dumneavoastra in scopurile mai sus mentionate poate include si transmiterea acestora catre partenerii Soft Tehnica (furnizor de soft gestiune) si Print Card (producatori carduri fidelitate), datele colectate pot fi redirectionate si catre acesti terti. In afara celor de mai sus, datele nu vor fi transmise catre alti terti, precum baze de date de marketing sau companii de marketing direct.
  • Conform cerintelor Legii 677/2001 si ale Legii nr.506/2004 S.C. GOURMET PRODUCTS SERVICII S.R.L. in calitate de operator are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  • Colectarea datelor se face pentru prelucrarea in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de operator, cum ar fi contactarea dvs. (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferta de bunuri sau servicii ale acestuia.
  • Furnizarea datelor solicitate este facultativa. Informatiile inregistrate sunt pastrate si destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra si partenerilor contractuali ai operatorului.
  • Conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
  • Pentru stergerea datelor dvs. personale colectate prin intermediul formularului de eliberare al Sipper Club Card, ne puteti adresa si o cerere prin email, la adresa contact@gloriajeans.ro sau o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. GOURMET PRODUCTS SERVICII S.R.L., Str. Tony Bulandra, nr. 52, Sect. 2, Bucuresti, cod postal 021968 .
  • Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.