bauturi_reci_pe_baza_de_plante

Ai Facut Cunostinta Cu Noile Bauturi Reci Plant Based Gloria Jean’s?

Bauturi reci pe baza de plante Gloria Jean’s Coffees! Daca ti-e pofta de o experienta uimitoare si racoritoare, aceste bauturi inovative sunt aici sa te cucereasca. Imagineaza-ti cum e sa bei o bautura rece si cremoasa, preparata cu ingrediente alese cu grija.

Aceste bauturi exista in trei arome: biscuiti, mango & cocos si vanilie. Fiecare dintre aceste bauturi te vor transporta intr-o stare de fericire.  

Alatura-te calatoriei noastre catre sustenabilitate, in fiecare zi incercam sa fim cu un pas mai aproape de “100% sustenabil”.

bauturi_reci_pe_baza_de_plante

Plant-based Cookies ‘N‘ Cream Chiller

Gustul clasic de biscuiti dar vegan! Lasa-te purtat de gustul cremos de cacao completat de biscuitii vegani. Papilele tale gustative vor pleca intr-o calatorie plina de aroma. Este perfecta pentru iubitorii de dulce.

 

Plant-Based Very Vanilla Chiller

Paseste pe taramul de vanilie cu Gloria Jean’s Coffees! Aceasta bautura este o explozie de aroma, cel mai interesant lucru: este vegana! Rasfata-te cu Very Vanilla Chiller in zilele calduroase de vara. O noua modalitate de a te bucura de aroma intensa de vanilie.

bauturi_reci_pe_baza_de_plante

Plant-Based Mango Coconut Chiller

O aventura tropicala cu Mango Coconut Chiller! Aceasta combinatie dulce este ca o vacanta intr-un pahar. Bea o gura si lasa amestecul de mango dulce si nuca de cocos cremoasa sa te duca intr-un paradis al gustului. Asadar, daca iti doresti un gust tropical intens, aceasta bautura este pentru tine! O evadare delicioasa in paradis!

S-ar putea sa va placa si: Hai Sa Descoperim Celor Mai Bune Amestecuri De Cafea Aromata