cafea

Ce Spune Despre Personalitatea Ta Cafeaua Pe Care O Bei?

Se spune ca de fiecare data cand comanzi o cafea, dezvalui cateva trasaturi caracteristice personalitatii tale. Expertii afirma ca fiecare tip de cafea comandat se potriveste personalitatii mai degraba, in loc sa schimbe dispozitia persoanei. Afla in continuare ce tip de personalitae ai in functie de cafeaua preferata.

 

Cafea

 

 Iubitorii de Cafea Neagra

Studiile arata ca cei ce nu pot incepe ziua fara clasica cafea neagra sunt oameni directi. Acestia sunt autentici si le place sa duca o viata simpla. In viata privata evita orice fel de drama pe cat de mult posibil. Minimalismul este foarte important pentru ei la fel ca un comportament calm. Chiar daca pot parea capriciosi, ceea ce este de apreciat este faptul ca poti conta oricand pe ei.

 

cafea_

 

  Bautorii de Latte

Expertii considera ca cei ce beau cafeaua cu lapte sunt de obicei niste oameni relaxati, placuti, tipul de oameni ce se lasa purtati de val. Sunt indeajuns de atenti sa evite asumarea riscurilor, rareori se implica in asemenea actiuni. Tind sa urmeze partea neutra a conversatiei, sunt manierati si cauta lucruri simple.

Acestia sunt generosi, politicosi, cautatori de comfort si iubitori de lucruri simple in viata. Sunt ca o carte deschisa cu o energie calduroasa si primitoare. Bautorii de latte sunt rar implicati in activitati aventuroase.

 

cafea

 

 Loialii Cafelei la Filtru

Cafeaua macinata preparate incet, adesea servita cu lapte si zahar, de cele mai multe ori necesita mai multa rabdare.   Rabdarea este semnul unui iubitor de cafea la filtru, acestia sunt realisti si abordeaza viata intr-un stil simplu.

Cei ce prefera cafeaua la filtru sunt deseori personae sensibile in cercul lor  de prieteni iar prietenii lor le cer sfaturi in probleme importante. Practic sunt vocea ratiunii.

 

cafea_

 Iubitorii de Cafea Aromata

Cei ce savureaza cafeaua aromata, fie ea cu ciocolata delicioasa, aroma de alune sau cateva pompe de caramel sunt considerati ca fiind oameni ce nu se tem sa incerce lucruri noi si diferite zi de zi. Sunt foarte aventurosi, plini de viata si le place sa isi asume riscuri, in acelasi timp sunt destul de deschisi la minte sa fie sufletul petrecerii de fiecare data.

S-ar putea sa va placa si: Cele Mai Populare 4 Tipuri De Boabe De Cafea