termos

Cum Sa Alegem Cel Mai Bun Termos De Cafea

Mirosul cafelei se asterne peste oras imediat ce soarele rasare, in fiecare dimineata in drum spre job sau scoala se simte aroma de cafea.

Este important sa alegi cel mai bun termos ca sa te bucuri de cafeaua preferata pe drum sau la birou. Deoarece exista foarte multe modele, tipuri de metal si marimi, trebuie sa acorzi foarte mare atentie acestor detalii ca sa alegi termosul potrivit nevoilor tale.

Un termos bun trebuie sa pastreze temperatura cafelei constanta pentru cat mai mult timp. Ai putea crede ca este dificil sa alegi termosul potrivit atunci cand ai atatea alegeri la indemana, o sa descoperi in continuare cateva sfaturi despre cum sa alegi cel mai bun termos pentru tine.

gloria_jean's_coffees_termos

Dimensiune si capacitatea termosului

Un termos de dimensiune mica este potrivit pentru o singura persoana si poate fi luat in calatorii scurte sau in drumul catre  birou. Cel mediu poate sa serveasca 2-3 persoane si este ideal pentru picnic sau utilizarea zi de zi pentru cei ce consuma mai multe cafele pe zi. Termosurile foarte mari sunt utilizate pentru grupuri mari de oameni sau evenimente pe termen mai lung.

Capacitatea este de asemenea un alt factor de luat in calcul atunci cand alegem un termos. Consumatorii de cafea de obicei prefera un termos cu o capacitate de cel putin 350ml. In acest fel pot bea mai multe cani de cafea fara sa faca refill de mai multe ori. Cu toate acestea, un termos cu o capacitate mai mare este mai potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Can alegi un termos trebuie sa  vezi in  primul rand ce nevoi ai, esti genul de om care bea cafea doar la birou sau iti place sa te bucuri de o cana de cafea si pe timpul zilei?

 

Retentia de caldura

Termosurile pastreaza temperatura calda sau rece a bauturii mai mult timp. Pentru ca acest lucru sa se intample pe o durata cat mai lunga, termosul trebuie sa fie cu perete dublu si fabricat din sticla sigilata prin vid sau otel inoxidabil.

Bauturile au aceeasi temperatura pentru mai mult timp deoarece datorita peretelui dublu si a garniturii, aerul nu ajunge in interiorul termosului. Desigur, temperature exterioara afecteaza durata retentiei caldurii in timp.

gloria_jean's_coffees_termos_

Materialul din care este fabricat termosul

Materialele folosite in realizarea unui termos de cafea afecteaza in mod direct calitatea si performanta termosului. Cele mai folosite materiale pentru termosurile din ziua de azi sunt otelul inoxidabil si sticla.

Termosurile fabricate din otel inoxidabil sunt durabile in timp si usoare. In timp ce otelul inoxidabil se foloseste la exterior, sticla este preferata pentru suprafata de contact cu lichidul. Termosurile din otel inoxidabil sunt rezistente la impact si retin temperatura mai mult timp.

Termosul de sticla este mai delicat, de aceea preferat de mai putini oameni, designul este delicat si mai susceptibil la zgarieturi.

S-ar putea sa va placa si: Cafea: Cat De Mult Este Prea Mult?