cafenea

Cum Sa Deschizi O Cafenea De Succes

Sa deschizi o cafenea de succes necesita rabdare, planificare atenta si pasiune. Gloria Jean’s Coffees este preferata multor iubitori de cafea din toata lumea, totul se datoreaza managerierii atente, cafelei de calitate si serviciului pentru clienti. Un model de succes ce te-ar putea inspira este Gloria Jean’s Coffees.  Locatia cafenelei ce urmeaza sa fie deschisa trebuie atent planuita luan in considerare multi factori precum designul, varietatile de cafea, preturi. Unele dintre lucrurile esentiale despre care trebuie sa stii sunt serviciul clienti si calitatea boabelor de cafea.

 

Compara optiunile

Gasesti multe oportunitati pe piata, de aceea trebuie sa fi atent la acest aspect. Avantajele deschiderii unei francize Gloria Jean’s Coffees include faptul ca este un brand recunoscut international, are varietate in termeni de bauturi si cafea, calitate, suport de training si multe altele.

cafenea_gloria_jean's

Pornind de la zero

Poti sa investesti intr-o franciza sau sa cumperi o cafenea deja existenta. Daca vrei sa incepi de la zero, te sfatuim sa alegi franciza Gloria Jean’s Coffees, pe langa faptul ca este un brand preferat de multi dintre noi, este recunoscuta pentru alegerea cu atentie a boabelor de cafea si cunostintele care ne ajuta sa livram mereu cele mai bune servicii clientilor nostri. Antreprenorii nostri vor primi mereu training si suport, in acest fel ne asiguram ca afacerea ta este de succes.

Sistemul de franciza Gloria Jean’s Coffees

Sistemul de franciza Gloria Jean’s Coffees ofera propietarilor un pachet ce include denumirea comerciala a afacerii, procesul de deschidere, vanzari si strategii de marketing, furnizori si detalii operationale. Asta inseamna ca o sa primesti tot suportul necesar ca sa iti deschizi propria franciza de succes.

francize_gloria_jean's_coffees 

Gasirea unei locatii potrivite

Alegerea locatiei corecte joaca un rol important in viitorul afacerii tale. Francizele Gloria Jean’s Coffees se gasesc in diferite colturi ale lumii, cu diferiti factori ce trebuie luati in considerare. De exemplu, acestea sunt deseori localizate pe strazi aglomerate, malluri si aeroporturi. Acest tip de locatii au trafic intens, ceea ce inseamna un numar mare de potentiali clienti.

 

Invata cat mai mult despre cafea

Invatand despre cafea te va ajuta sa manageriezi afacerea mai usor. Poti sa le oferi clientilor o experienta de calitate daca inveti despre diferitele tipuri de boabe de cafea, prajirea acestora si tehnici de prezentare. Pentru a le oferi clientilor o experienta unica trebuie sa ti pasul cu industria si sa faci cat mai mult research.

 

Angajatii sunt foarte importanti

Barista este expertul in prepararea cafelei si joaca un rol important in oferirea experientei de care vorbeam mai sus. Un barista bun stie despre tipurile de cafea, gradele de prajire si metodele de prezentare a cafelei. Barista are un impact semnificativ asupra succesului afacerii tale deoarece multi clienti se intorc nu doar pt cafeaua buna dar si pt relatia pe care o creeaza cu barista. Desigur, un barista are mai multe calitati ce trebuiesc luate in calcul, precum carisma, usurinta comuncarii cu clientul, felul in care transmite informatiile catre acesta.

S-ar putea sa va placa si: Ghidul Lubitorilor De Ceai