french_vanilla_boabe

French Vanilla in Deserturi si Bauturi

Gustul “French Vanilla” este deseori ultilizat pentru a descrie dulciurile in special deserturile si cafeaua. Chiar daca are o aroma mai complexa fata de inghetata de vanilie, gustul este similar cu cel de inghetata.

“French Vanilla” spunem atunci cand descriem un desert de o calitate inalta sau mai opulent decat cel obijnuit cu gust de vanilie. De obicei, se adauga crema de oua sau galbenusuri de oua in mixul de vanilie pentru a nuanta aroma dar si pentru a da o textura cremoasa.

Prajiturile, inghetata si patiseria sunt doar cateva dintre delicatesele ce pot beneficia de imbunatatirea aromei cu “French Vanilla”. Aceasta aroma este foarte apreciata in randul bautorilor de cafea, si este deseori folosita ca sirop in bauturi precum latte, cappuccino sau alte bauturi prepatate cu espresso.

french_vanilla

French Vanilla & Cafea

O cafea aromata cu aroma de vanilie este cunoscuta sub numele de cafea French Vanilla. Gustul este obtinut prin prajirea cafelei impreuna cu arome naturale/artificiale si zahar. Cafeaua mediu prajita este un echilibru intre aciditatea cafelei prajita light si gustul amar al cafelei bine prajita, de aceea este deseori folosita pentru a face cafea French Vanilla.

Datorita aromei fine si dulci, cafeaua French Vanilla este o optiune populara pentru oamenii iubitori de cafea aromata. Pentru a o face mai cremoasa este consumata cu lapte si zahar. Multe cafenele vand cafea boabe French Vanilla deja amabalata ca tu sa te poti bucura de ea la tine acasa. La Gloria Jean’s Coffees o sa gasesti cea mai buna cafea boabe French Vanilla.

french_vanilla_cafea_boabe

Ce e mai bun? Extractul sau boabele de French Vanilla?

Sunt cateva lucruri la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa alegi cea mai buna French Vanilla sub forma de boabe sau extract:

Calitatea: Cauta pastai sau extract de vanilie premium. Pastaile de vanilie pure sunt folosite pentru a creea cel mai bun extract de vanilie, acesta fiind natural fara alte arome artificiale adaugate. Cauta pastai de vanilie ce miros puternic, mari si cu o textura unsuroasa.

Standard: Exista doua tipuri de extract de vanilie pe piata, cel pur, natural si cel obtinut cu alte arome artificiale. Evident ca cel natural este de o calitate superioara, pe care va indemnam sa il alegeti pentru a obtine cel mai fin si delicat gust. Alegeti intodeauna pastaile de vanilie de calitate superioara.

Utilizare: In primul rand, trebuie sa va ganditi cum doriti sa utilizati vanilia. Cea mai utilizata forma a sa este cea de extract lichid, care este folosit pentru prajituri. Pastaile de vanilie sunt o optiune buna daca doresti sa adaugi aroma cremelor.

S-ar putea sa va placa si: Cum Macin Cafeaua?