Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO

Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO

La inceput, organizarea conferintei Bucharest Model NATO si obtinerea sponsorizarilor necesare pareau imposibile. Insa, alaturi de Gloria Jean’s Coffees, am dovedit impreuna ca acest ‘imposibil’ poate fi combatut. Am fost incredibil de fericiti ca lantul modern de cafenele a fost deschis catre o colaborare pentru a saptea editie a evenimentului.

Angajatii Gloria Jean’s Coffees au un set de valori bine stabilit si suntem onorati ca am putut impartasi cu ei aceste valori pe parcursul colaborarii. Am avut parte de un parteneriat bazat pe integritate si incredere, cu ajutorul caruia am putut imbunatati experienta si chiar schimba destinele participantilor la aceasta editie a conferintei. Ne bucuram nespus de mult ca Gloria Jean’s a dorit sa ne fie alaturi si sa ne ofere cafea pentru a le spori atentia delegatilor pe parcursul zilelor de dezbateri academice din cadrul BMNATO.

Desi parea ca in mediul online nu vom reusi sa folosim cafeaua primita din partea Gloria Jean’s, am trecut peste acest impas si am gasit o metoda prin care participantii sa se poata bucura de ea: am organizat un giveaway pe canalele de socializare. Castigatorii acestui concurs digital au primit pachetele de cafea Gloria Jean’s; aceasta initiativa s-a dovedit o oportunitate de dezvoltare pentru toate partile implicate. Dar cel mai important, in acest mod le-am putut oferi participantilor prilejul de a lua parte la cultura promovata de Gloria Jean’s Coffees, cea a bucuriei si a pasiunii.

Din nou, ne bucuram ca am putut colabora cu prilejul organizarii celei de a saptea editii a Bucharest Model NATO si speram ca vom avea parte si de viitoare parteneriate caracterizate prin excelenta si inovatie. Gloria Jean’s, voi ati fost ajutorul indispensabil de care aveam nevoie, vom fi mereu recunoscatori pentru ca ati crezut in noi si pentru ca am reusit impreuna sa imbunatatim experienta participantilor la a saptea editie a Bucharest Model NATO.

sursa: Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO