Gloria Jean’s Coffees si-a inceput activitatea comerciala intr-un mic magazin de cafea si cadouri in Chicago S.U.A., in 1979. Din acel moment Gloria Jean’s s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet si specialitati de cafea de-a lungul anilor. In 1986 pentru a satisface cererea ascendenta Gloria Jean’s a inceput sa francizeze catre terte persoane. In anii ’80, Gloria Jean’s Coffees a fost vanduta lui Deidrich Coffees Corporation. Deidrich Coffees Corporation a contribuit mult la transformarea Gloriei Jean’s intr-o Companie Internationala de Franciza. In februarie 2005 cel mai puternic francizat din Australia a cumparat brand-ul. Astazi, Gloria Jean’s Coffees a devenit unul din procesatorii si comerciantii de varf ai specialitatilor de cafea. Gloria Jean’s achizitioneaza doar 2% din cele mai bune boabe de cafea Arabica culese in intreaga lume. Procesele de prajire si aromatizare sunt realizate in Australia cu cele mai moderne tehnologii.

          In anul 2014 Retail Food Group, marea companie australiana detinatoare si dezvoltatoare de sisteme de franciza in domeniul alimentar, a achizitionat drepturile de proprietate intelectuala la nivel mondial pentru Gloria Jean’s Coffees.

Astazi, cafenelele Gloria Jean’s au peste 1000 de magazine in Australia si in alte 39 de tari din intreaga lume.

          Veniti sa descoperiti cafeaua despre care n-ati stiut pana acum ca va place atat de mult. In coffee-shop-urile noastre va oferim un ambient comfortabil unde va puteti bucura de cafeaua preferata. Colectia de cafele Gloria Jean’s este, de asemenea, disponibila pentru cine si le doreste acasa.

          Dragostea ta pentru cafeaua gourmet si gustul tau desavarsit ne face sa incercam tot timpul sa fim mai aproape de tine!

Site de prezentare creat de - 2cu2.ro